Partit vibrant el que es va viure el diumenge passat al pavelló municipal de Pardinyes entre els dos primers classificats del grup 1.

A priori, el partit tenia un clar favorit per la superioritat física i d’edat dels del barri de Cappont. El Roca Borras Cappont arribava imbatut a la lliga i guanyant tots els partits per més de 40 punts, però aquest diumenge un Ilerdauto Nissan Pardinyes molt motivat per intentar donar la sorpresa va competir i posar en seriosos problemes al líder jugant un partit de forma quasi excel·lent lluitant per cada pilota i amb una defensa que deixava sense idees als visitants.

Tot el partit va estar molt igualat amb intercanvis de cistelles constants, però finalment la victòria va caure per part dels visitants; no per que juguessin millor que els locals, sinó per la esmentada superioritat física que els va permetre agafar una petita renda en moments puntuals.

65 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: Ramirez (-), Palomino (4), Carrera (-), Gomez (4), Cortasa (-), Mauri (28), Ibars (7), P. Capell (3), M. Capell (11), Ribes (-), Cobos (8).

74 ROCA BORRAS-CAPPONT GRIS: Alonso (7), Ros (10), Agusti (3), Sanchez (-), Gomez (19), Brick (10), Alvarez (4), Sarrate (9), Zhuo (-), Huguet (12).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 8-13; 2-5; 11-6; 6-7; 8-6; 6-9; 11-15; 13-15  

CatalanEnglishSpanish