En aquesta jornada, l’equip local afrontava el partit desprès d’una bona setmana de treball i esforç amb més que mai per seguir amb les bones sensacions i sumar moments.

El partit va començar amb avantatge per l’equip visitant on va sortir en tromba i va sorprendre a l’equip local amb un parcial d’1 a 8 en els primers minuts. Desprès d’això, l’equip local, amb una bona defensa individual i generant contraatacs des del passe, va reaccionar i va arribar a la mitjà part amb una petita diferència per davant en el marcador.

La segona part va seguir el mateix ritme de forma contínua per part dels de casa, tot i així l’equip visitant va reaccionar en un setè període que es van emportar i va reduir la diferència en el marcador. Per concloure el partit, l’equip local va apretar l’accelerador en defensa, i a la vegada mitjançant passades de forma contínua sense botar per atacar la cistella visitant acabant el partit amb un parcial de 15 a 0, acompanyat d’una bona actitud dels 12 jugadors animant en tot moment.

Ara toca seguir treballant per anar a més i que els nens millorin dia a dia!!! HARD WORK!!!

55 C.B. PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Moreno, R. (10); Espax, D. (2); Oro, J. (7); Lopez, R. (2); Aguila, M. (-); Balcells, A. (-);  Nadal, K. (-); Mauri, F. (13);  Ibars, M. (11); Santiago, D. (4); Perez, M. (1);  Andueza, P. (5).

32 CB BORGES-GARRIGUES: Marti,J. (2); Carne,J. (-); Radu,L. (-); Duma, D.S. (-); Claret,H. (-); Folguera, P. (22); Blanc,P. (5);  Sans,R. (-); Falco,P. (-); Farre,A (3).

CATEGORIA: Mini Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Soteras O.

PARCIALS: 1-8; 6-2;6-8;10-0;6-4;5-2;6-8;15-0