Aquest diumenge, al pavelló de Pardinyes es va disputar el partit de la segona volta entre el Pardinyes i el Maristes. Els dos equips van estar força igualats durant tot el partit, anotant amb bones combinacions i corrent al contraatac. Tota aquesta dinàmica es va trencar al setè quart quan els minis visitants van començar a robar pilotes amb una pressió molt intensa, ofegant l’atac del Pardinyes i acabant amb un parcial de 3 a 20. Els grocs i negres, van realitzar un bon últim parcial, però no va tenir recompensa als errors realitzats al quart anterior.

54 C.B. PARDINYES GROC-LLEIDA: Tersa (2), Dieye (8), Dominguez (6), Hu (2), Dariuch (2), Ibars (12), Cubero (6), Anglada (2), Solans (2), Singh (4), Suarez (8).

71 C.E. MARISTES MONTSERRAT: Gazquez (4), Gonzalez (6), Oliva  (11), Viladegut (17),Idiaquez (4), Duaso (-), Pallas (19), Santiliari (3), Sanchez (4), Soca (3).

CATEGORIA: Mini Masculi Grup 1

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 4-6; 10-11;6-6;5-14;6-10;10-2;3-20;10-2