El diumenge passat es van enfrontar al pavelló de Pardinyes el mini groc del CB Pardinyes contra el Força Lleida “C”, en un matx molt disputat i emocionant que va acabar amb victòria local per pocs punts. El partit va estar marcat per l’alta intensitat defensiva dels dos equips. Els grocs i negres van començar a marcar diferència en el marcador a partir del tercer periòde (14-6), però els de taronja van saber retallar diferències periòde a periòde fins al penúltim quart (15-5), on els locals van robar moltes pilotes per sortir al contra-atac amb encert i deixar el partit molt favorable per ells. Finalment, els visitants van sortir molt concentrats i van estar a punt de donar la sorpresa amb un parcial de 0 a 5 en els primers 3 minuts del darrer parcial, però finalment els groc i negres van augmentar la seva intensitat defensiva i d’aquesta manera aconseguint la seva quarta victòria en aquesta tercera fase.

57 C.B PARDINYES GROC-LLEIDA: Tersa (7), Domínguez  (23), Daruich (2), Ibars (8), Mauri(4), Cubero (4), Hu (2), Anglada (-), Solans (-), Singh (7).

49 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE “C”: Kalynovskyy (13), Dominguez (7), Marin (-), Tico (6), Mazarico (5), Renan (2), Solans(4), Rosell (7), Pifarre(4)

CATEGORIA: Mini Masculi Grup 6

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 8-6; 6-7; 14-6; 2-5; 5-6; 7-9; 15-5; 0-5