El passat dissabte 17 de març es va disputar el partit entre el Maristes Montserrat 03 i el Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc de la categoria cadet.

Els jugadors de Maristes van començar l’enfrontament amb les idees molt clares, tant en defensa, com en atac. Van mostrar una intensitat i concentració molt superior a la de l’equip visitant, que va materialitzar en un parcial de 20-10, en el primer quart. Desprès d’un primer quart per oblidar, els jugadors del CB Pardinyes van fer un canvi d’actitud que els va tornar a ficar al partit.

Finalment, l’equip visitant, dirigit per l’entrenador ajudant, Pol Padilla, va arribar a treure el partit amb una diferència de 4 punts. Cal mencionar la gran solidesa defensiva de l’equip de Maristes i la bona actuació defensiva del C.B. Pardinyes del jugador Joan Solsona(7 punts).

48 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 03: Lazaro (-), Clariana (8), Pallas (-), Areste (-), Garcia (7), Pueyo (2), Albert (14) Calles (11), Luque (6), Calles(-)

52 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Plana (13), Grau (12), Solsona (7), Bosch (5), Sarrat (2),  Romero (2) Oro (2), Domingo (4),Rebollo(-) , Ariño (2), Rossell(3)

CATEGORIA: 2a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Gonzalez M.

PARCIALS: 20-11; 4-20; 12-7; 12-14