El passat dissabte 28 d’octubre es va disputar el partit entre el Maristes Montserrat i el C.B. Pardinyes Groc de la categoria cadet. Els dos equips, amb un gran nombre de jugadors lesionats (4 per equip) van plantejar el partit de maneres totalment adverses.

Mentre els locals, Maristes Montserrat, plantejaven una defensa molt conservadora a partir de la línia de 6,25 del seu propi camp, l’equip visitant del barri de Pardinyes, pressionava amb una elevada intensitat, alternant diferents sistemes defensius a tota la pista, que els va permetre provocar moltes pèrdues de pilota de l’equip local, que es materialitzaven en cistelles al contraatac. Però, tot i la diferencia en el marcador, l’equip local no va deixar de treballar i lluitar en cap moment. Cal mencionar la gran solidesa defensiva del equip de Pardinyes i la bona actuació ofensiva del jugador Plana (24 punts)

34 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 03: Lazaro (4), Clariana (2), Pallas (4), Areste (2), Garcia (4), Pueyo (-), Albert (11) Calles (7), Luque (7).

71 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Plana (24), Grau (6), Solsona (8), Bosch (4), Ribes (6),  Romero (14), Oro (-), Domingo (2), Bañeres (5).

CATEGORIA: 1a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Paredes J.F.

PARCIALS: 8-16; 5-18; 9-14; 12-23

CatalanEnglishSpanish