Partit difícil davant del líder de la lliga i en el qual ens presentàvem els jugadors justos degut a les baixes. Els ànims no eren els millors però tot i així vàrem lluitar durant la major part del partit. Si es cert, que en algun moment vam fluixejar una mica més, però tot i així no vam abaixar els braços. El partit en general va estar marcat pel domini dels locals, amb una forta pressió i un atac amb molt moviment tant dels jugadors com de la pilota. Per la nostra part, cal destacar que vam poder sortir de la pressió en la major part de les ocasions, tot i que la pista no era molt gran i a més vam tenir bons atacs aconseguint bones opcions de tir. Un partit més, donar les gràcies als minis que van venir a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar durant el partit, gràcies.

68 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA (PRE): Gazquez (2), Gonzalez (7), Oliva (3), Viladegut (18), Idiaquez (6), Duaso (6), Pallas (9), Santilari (2), Sánchez (9), Sola (6)

26 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE (PRE): Zugasti (6), Morer (4), Peralta (4), Jordan (-), Hu (2), Daurich (-), Ibars (8), Andueza (2)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Vitoria D.

PARCIALS: 21-7; 16-7; 22-7; 9-5;

 

CatalanEnglishSpanish