El Junior Groc del Pardinyes va guanyar a domicili al Maristes per 37-61 en un partit que es va decidir al tercer quart, on un parcial de 8-28 va trencar el partit.

Fins aleshores, a la primera meitat, els col.legials van plantar cara al Pardinyes, amb un joc atrevit i descarat. Els groc-i-negres estaven fluixos en defensa i desencertats en atac i no agafaven el pols al partit. Així amb aquesta dinàmica s’arriba al descans amb un empat a 24 al marcador.

Però, al tercer quart el Pardinyes va obrir la llauna del cèrcol local i amb 5 triples en aquest periode i un canvi de mentalitat i actitud, van passar per sobre del Maristes en aquest quart, que s’arribava amb 32-52 al final del periode. El partit s’havia trencat i l’últim quart va ser de tràmit amb un Pardinyes que va gestionar el marcador en els darrers 10 minuts i un Maristes abatut i mancat de forces i recursos.

37 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA: Guillén, P. (10); Solans, A.; Bonet, J. (5); Pallàs, O. (2); Cazcarro, S. (10); Alburquerque, A. (-); Domingo, O.(-); Vidal, R. (6); Paredes, A. (4).

61 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES –LLEIDA GROC: Benítez, A. (17); Balsells, H. (6); Plana, A. (2); Zheng, L. (8); Alandete, A.(-); Capdevila,O (9); Radulescu, A. (-); Solsona, G. (15); Rodríguez, A. (2); Alsinet, A. (2).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Borras A.

PARCIALS: 15-16; 9-8; 8-28; 5-9;