El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar al Maristes per 53 a 66, en un partit intens i competit però, també irregular pel que fa a la dinàmica de partit d’ambdòs equips.

El primer quart va ser de tampteig per part dels dos equips, si bé el Pardinyes ja començava a imposar la seva llei sota el cèrcol i guanyava el parcial 13 a 21.

El segon quart va ser d’una igualtat absoluta amb un Maristes molt combatiu que plantava cara al Pardinyes (13-13).

El partit es va trencar al tercer quart, amb un parcial de 7 a 20 dels visitants gairebé sentenciava el partit.

Però, el Maristes no va baixar els braços i amb lluita i encert es va arribar a ficar a sis punts (52-58, min. 37) després d’un triple. No es va ficar nerviós el Pardinyes, i amb serenor va rematar el partit amb un parcial final d’1 a 8 fins deixar el marcador en el 53 a 66 final.

53 CE MARISTES MONTSERRAT:  Salanova, P. (2); Barroso, F. (10); Rodoreda, J. (-); Pallàs, O. (9); Ricart, E. (-); Pardell, R. (11); Peralta, A. (17); Pallàs, B. (-); Porras, A. (4); Urcola, P. (-); Ciprian, N.(-).

66 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (1), Tesán (13), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (3), Plaza (18), Rodríguez (13), Quiroga (4), Barta (1), Alsinet (2), González (9), Lavergne (-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Vega C.

PARCIALS: 13-21; 13-13; 7-20; 20-12;