Primer Quart
Inici molt igualat entre els dos equips amb un Ilerdauto amb molts desajustos defensius que permetien els visitants anotar fàcilment. Els lleidatans no van veure afectat el seu percentatge de tir aconseguint mantenir-se en el partit.

Amb el 18-15 al marcador, els de Gerard Encuentra van entrar en el partit amb el seu joc habitual aconseguint un parcial de 10-0 per obrir distàncies al marcador (28-15) resultat amb el qual es va arribar al final del primer període.

Segon Quart
Els lleidatans van tornar a sortir molt espessos en defensa però en aquesta ocasió el rival també va estar-ho en atac. L’ilerdauto Pardinyes va aprofitar l’encert ofensiu per continuar per davant al marcador en un període més tranquil que l’anterior per als de Gerard Encuentra. Finalment, 47-26 a l’arribar al descans.

Tercer Quart
A la represa del partit l’Ilerdauto Pardinyes va tornar a sortit poc concentrat, en aquesta ocasió en atac amb 3 atacs fallats consecutius. Amb el pas dels minuts, l’Ilerdauto va tornar a entrar en el partit amb una gran defensa que els permetia jugar a la contra demostrant més velocitat que el rival.
Amb aquesta dinàmica, els lleidatans van tancar el tercer període amb un marcador a favor de 59-35.

4
Darrer Quart

Amb un avantatge prou ampli, l’últim període només va ser un intercanvi de cistelles per als dos equips amb un Ilerdauto Pardinyes molt encertat en els sistemes ofensius que els permetien mantenir la distància i, a poc a poc ampliar-la fins a arribar als 25 de diferència (72-45) quan faltaven 3 minuts.
Quan faltaven 2 minuts pel final, els jugadors locals van entrar en una mala dinàmica ofensiva permetent als visitants un parcial de 0-6 (72-51) en un minut que va provocar el temps mort de Gerard Encuentra.

Després del temps mort, els jugadors locals van sortir molt més actius en defensa aturant l’atac rival aconseguint una nova victòria 75-56.

Jorge Tiro

75 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA: Gasque (5), Martí Domingo (9), Rivas (6), Villacampa (10), Jorge (3), López (7), Pol Domingo (8), Fernández (12), Aventín (4), Zheng, Balsells (9) i Mendiburu (2) .

56 CB Salt
: Wilson (8), Pujolras (1), Rojas, Ferragut, Nadal (8), Planas (10), García, Gorga, Piqueras (8), Wimbish (15) i Merabli (6).

CATEGORIA: 9a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Rey, E/ Olivares, JM
.

PARCIALS: 28-15/13-11/18-9/16-21.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.