Els lleidatans van aconseguir derrotar el Bahía San Agustín que arribava a Lleida empatat a victòries amb els de Gerard Encuentra

Carlos Gasque

Primer Quart:

L’Ilerdauto Nisscan Pardinyes – Lleida va sortir per totes des del primer moment amb una defensa molt activa que va anul·lar els atacs de l’equip amb millor percentatge de la Lliga EBA C-B. Els groc i negres, no només van treballar en defensa, també en atac van mostrar-se molt superiors que els rivals aconseguint un parcial de 12-0 en els 5 primers minuts de partit.
Després d’un temps mort dels balears, i dos errors defensius dels locals que van provocar que el Bahía San Agustín anotés de tir lliure, els visitants van reduir distàncies tot i que no van posar en perill l’avantatge del Pardinyes que va arribar al final del primer període guanyant 20-10.

Segon Quart:

El segon quart va continuar amb el domini incontestable dels locals que en qüestió de 5 minuts aconseguien un parcial de 13-5 per ampliar l’avantatge a 33-15.
Durant tot el període va continuar el domini local mantenint un bon encert i controlant l’equip rival en defensa arribant al descans amb un resultat de 41-18 a favor.

23275385_897554910419623_832326443217554469_o

Tercer quart:

Els primers minuts després del descans van estar molt espessos per a l’Ilerdauto Pardinyes que veien com la seva efectivitat baixava i només poden anotar 6 punts en els primers tres minuts. Mentre els locals no aconseguien mantenir el bon atac dels períodes anteriors, els balears seguien anotant per a fer un parcial de 8-10 els primers 10 minuts del quart. Tot i algun triple local, el Bahía San Agustín va acabar guanyat el període 55-39.

Choque manos

Darrer Quart:

L’últim quart va començar amb un Ilerdauto Pardinyes de nou molt ficat en el partit decidit a emportar-se el partit amb un parcial d’11-8 en els primers cinc minuts tot I que les sensacions eren d’una extra relaxació excessiva dels groc i negres. Els darrers 5 minuts del partit van estar marcats pels contraatacs dels dos equips buscant, pel Costat balear, la remuntada, i per part local sentenciar el partit.
 Finalment, victòria lleidatana per 74-61 que situa els lleidatans en la primera posició de la taula en solitari.

74 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA: Gasque (11), Martí Domingo (13), Rivas (6), Jorge (8), Pol Domingo (13), Fernández (6), Aventín, Zheng i Mendiburu (17).

61 Palma Air Europa
: Corbacho (19), Ortega, Sánchez (7), García (11), Gadea, Reda (8), Hernández, Serra (5).i Bustamante (11).

CATEGORIA: 7a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Mendoza, D/Benavente, A
.

PARCIALS: 20-10/21-8/14-21/19-22..

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.