Aquest matí ha tingut lloc el sorteig del calendari de competició de la Lliga EBA per a la temporada 17/18.

En el sorteig, el Club Bàsquet Pardinyes – Lleida ha quedat enquadrat en el mateix grup de la temporada passada, el C-B. Els nostres jugadors començaran la Lliga jugant a casa el 23 de setembre a les 20.00h. contra el Club Bàsquet Mollet i tancaran la temporada també a casa davant el Simply Olivar, equip vinculat del Tecnyconta Zaragoza, el 28 d’abril a les 19.00h.

Calendari Lliga EBA 17/18

Calendari Lliga EBA C-B 17/18

D’altra banda, la Federació Catalana de Basquetbol també ha donat a conèixer el calendari de la Lliga Catalana EBA en el qual el nostre sènior ha quedat enquadrat en el grup 3 al costat del Club Bàsquet Igualada i el Morabanc Andorra B.

 

Equips EBA C-B

Aquests son els equips que formen el grup C-B.

El primer partit de la lligueta es jugarà el dia 2 de setembre a les 20.00 hores contra l’equip igualadí, mentre que el partit contra l’Andorra encara no té una data determinada, encara que es jugarà el dia 16 o 17 de setembre. La fase final arrencarà el 12 d’octubre amb la disputa d’una eliminatòria prèvia a partit únic que enfrontarà als primers classificats dels vuits grups de tal manera que, en cas de quedar primer del nostre grup jugaríem contra el primer del grup 7: CB Vic-Universitat de Vic, Mataró FEIMAT, Mataró Parc Boet o Arenys Bàsquet-Joventut.
La Final a Quatre d’aquesta competició està prevista pel 3 i 4 de febrer de 2018.

CatalanEnglishSpanish