El Club Basquet Pardinyes va sumar, aquest dissabte, la segona victòria de la temporada, 82-65, després d’un gran partit contra el líder, CB Vic, que els groc i negres van dominar en tot moment.

Gasque
Primer Quart.
Els de Gerard Encuentra van mostrar les seves intencions aconseguint un parcial de 6-0 a favor seu en els sis primers minuts de partit. La dona intensitat defensiva local va anul·lar els jugadors del CB Vic que veien com els lleidatans, amb molta paciència en atac, marxaven en el marcador per no baixar en cap moment de l’avantatge de 10 punts.
El domini local va continuar durant tot el període de tal manera que mancant poc més de dos minuts els locals manaven 13-6. Finalment, el primer quart va acabar amb un marcador favorable de 22-11..

Segon Quart.
El Vic obria el període amb un triple per acostar-se al marcador davant un Pardinyes relaxat en atac amb tres atacs fallits consecutius.
Els visitants s’acostaven en el marcador però l’encert des de la línia de tres del CV Pardinyes va permetre als locals mantenir-se per damunt durant el segon període.
Amb el pas dels minuts es comencen a cometre més faltes pel que el joc era més pausat i amb menys anotació que fins al moment.
Els últims minuts els homes de Gerard Encuentra van tornar a prémer l’accelerador per tornar a obrir distàncies al marcador i marxar al descans 45-30 a favor.

Mendiburu (13p, 16ass i 9 rb) va ser el millor jugador del partit amb 31 de valoració.

Tercer Quart.
Els minuts de descans van anar molt bé als groc I negres que van encetar el tercer període amb dos triples consecutius de Gasque i Oriol Jorge per posar el 51-30.
La tensió defensiva dels locals va anul·lar completament el joc del Vic que veia com els locals obrien més l’escletxa en el marcador amb un parcial de 15-0 en 7 minuts (60-33).
Els últims minuts amb els locals més relaxats en defensa va permetre al Vic anotar acabant el quart amb un marcador de 65-44.

Últim Quart.
Els últims 10 minuts van començar amb un Vic més agressiu en defensa que va bloquejar el Pardinyes en els 3 primers atacs deixant els locals amb una mala decisió en el llançament. Parcial de 0-8 en els quatre primers minuts per als visitants que es posaven 65-52 amb un joc basat en el contraatac que va provocar el temps mort demanat per Gerard Encuentra
Els últims minuts, el CB Vic demostrava perquè és el íder atansant-se al marcador a base de tir de tres punts. Tot i això, la diferència al marcador aconseguida pels locals va fer que el Pardinyes acabés guanyant el partit aconseguint, no només vèncer el líder, si no emportar-se la segona victòria de la temporada per 80-63.
Pol Domingo
Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir t
ota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.

82 C.B. PARDINYES – LLEIDA: Balsells (14), Rivas (6), Fernández (6), Gasque (9), Pol Domingo (15) | Jorge (17), Aventín (-), Mendiburu (13), Martí Domingo (2).

65 CB Vic – Universitat de Vic: Rabaseda (2), Comas (3), Garrote (13), Vidal (7), Rodríguez (2), Domínguez (6), Juanola (10), Torrent (10), Sabata (4), Touré (8).

CATEGORIA: 3a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Cañigueral, M. / Sánchez, S.
PARCIALS: 22-11//23-19//20-14//17-21.