Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Torregrossa, amb victòria visitant per 51-60.

Partit molt diputat en la primera part, on els 2 equips van tenir poc encert ofensiu degut a grans defenses dels dos equips, arribant al descans 20-28. A la represa, els de Pardinyes es van relaxar cosa que va permetre als de Torregrossa ampliar la diferència fins als 18 punts a falta d’un període. Però a l’últim període, els de Pardinyes van sortir encoratjats i van reduir distàncies al marcador, cosa insuficient per capgirar el marcador, victòria pels de Torregrossa per 51-60.

51 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Pelegrina, A.(5),Tesan, J.(4),Plaza, M.(-), Madalin, I.(-), Martinez, X.(9),  Quiroga, A.(8), Perdices , P.(19), Barta, G.(2), Gonzalez, A.(2), Lavergne, B.(-).

60 CB TORREGROSSA: Morell, M.(3), Salto, M.(2), Capell, R.(15), Solsona, N.(2),Puig,  J.(8), Felip, O.(6), Bellart, R.(12), Capell, M.(12), Simon, J.(2).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Rue M.

PARCIALS: 12-10; 8-18; 9-19; 22-13