Enfrontament molt emocionant entre els grocs i negres i els de Torrefarrera. El C.B Pardinyes va començar una mica aturat en atac i amb poca intensitat defensiva, davant d’un Torrefarrera molt actiu en atac. Tot i així, al segon període, les coses s’han posat favorables pels locals, que han demostrat tenir una gran actitud defensiva, amb un parcial de 20 a 5 al segon període. Malgrat la diferència en el marcador, els jugadors del Torrefarrera han ajustat el resultat amb una defensa zonal molt intensa que ha aturat l’atac local. Finalment, el C.B Pardinyes s’ha endut el partit gestionant força bé la seva diferencia (+5) en els 3 minuts finals de partit.

54 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Pelegrina (-), Tesan (-), Benitez, A (-), Balsells (-), Alandete (7), Figuerola (-), Capdevila (2), Ferrer (15), Benitez, R. (5), Solsona (10), Tamames (15).

49 CB TORREFARRERA: Minguella (-), Salmeron (8), Perez (-), Tribo (-), Salas (26), Mangues (-), Alvarez (-), Jurchela (2), Mayauangua (13), Gonzalez (-), Pestanya (-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Farre M.

PARCIALS: 12-12; 20-5; 10-13; 12-19;

CatalanEnglishSpanish