Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el CB Torrefarrera, amb victòria pels visitants per 52-80. Un partit sempre dominat pels visitants, amb poques opcions pels de Pardinyes, tot i la bona primera part que van fer els locals arribant al descans 29-44.

A la represa, els groc i negres no van aguantar el ritme dels visitants, mal balanç defensiu i poca defensa, que es va reflectir en el marcador parcial de 7-21. L’últim període va ser d’igualtat, on els de Pardinyes van demostrar que si juguen concentrats els 40 minuts, poden competir tots els partits.

52 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Pelegrina, A.(2),Tesan, J.(7), Teixido, E.(-), Lopez, J.(-),Plaza, M.(2), Madalin, I.(-), Martinez, X.(16),  Quiroga, A.(8), Perdices , P.(7), Barta, G.(3), Gonzalez, A.(6), Lavergne, B.(1).

80 CB TORREFARRERA: Cosialls, R.(2),Tribo, A.(4), Minguella, M.(7), Salmeron, R.(23), Perez, S.(-), Salas, D.(32), Mangues, J.(-), Jurchela, F.(12).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Fontova J.

PARCIALS: 14-21; 15-23; 7-21; 16-15