Gran partit entre el Sedis i el C.B. Pardinyes Negre. Els groc i negres van sortir molt intensos i encertats amb un parcial inicial de 12 a 3 en els 6 primers minuts, però els blancs i blaus van saber afrontar  l’adversitat i van ajustar el marcador al final del primer quart (14-12). Tot el partit va esta molt igualat amb molt bones defenses per part dels dos equips. A l’inici del quart període, els dos equips estaven empatats i finalment el Sedis es va emportar la victòria gràcies a una ratxa final que no van poder parar els locals.

54 C.B PARDINYES NEGRE – LLEIDA: Pellegrina (-), Benítez,A (6), Tamames (11), Balsells (2), Zheng (17), Alandete (2), Plaza (2), Figuerola,G (-), Ferre (10), Capdevila (2), Benítez, R (3).

59 SEDIS ALFA CONSULT: Caballero (-), Vilarrubla (4), Juanmartí (7), Ortega (9), Martin (-), Fernandez (2), Vidal (-), Rey (11), Galabert (16), Restrepo (10).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 14-12; 12-16; 14-12; 14-19;