Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Borges, amb victòria local per 56 a 50.

Primera victòria dels de Pardinyes, davant del Borges, disputant una bona primera part amb molt bona actitud defensiva i encert ofensiu. Però a la segona part, van baixar els braços, van passar de tenir el partit controlat, a patir als últims minuts.

Tot i el partit tant variable, els de Pardinyes van endur-se la seva primera victòria per 56-50 contra un Borges molt combatiu.

56 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Pelegrina, A.(2),Tesan, J.(2), Teixido, E.(-), Lopez, J.(-),Plaza, M.(4), Madalin, I.(-), Martinez, X.(11),  Quiroga, A.(11), Perdices , P.(12), Barta, G.(5), Gonzalez, A.(2), Lavergne, B.(2).

50 CB BORGES GARRIGUES: Granells, M.(3), Minguella, G.(2), Mir, G.(15), Arredondo, I.(2),Berent,  J.(8), Paris, A.(6), Reñe, J.(12), Oriol, R.(2).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Paredes J.F.

PARCIALS: 25-12; 8-9; 12-10; 11-19