Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Binèfar, amb victòria visitant per 40 a 48.

El partit es va iniciar amb domini dels visitants en el marcador, malgrat això hi havia igualtat amb poca anotació i molta defensa. Fins al descans tot va continuar igual amb un Binèfar dominant el ritme del partit, i un Pardinyes, intentant pujar la intensitat, finalitzant la primera part 16-31.

A la represa, els de Pardinyes van millorar, amb una defensa més dura i un encert ofensiu més elevat entrat a l’últim període -11. El esforç va continuar durant l’últim període, però va ser insuficient per emportar-se la victòria, arribant al final del partit 40-48 per a un bon Binèfar.

40 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES -LLEIDA NEGRE: Tesan, J.(5),Teixido, E.(-), Lopez, J.(2),Plaza, M.(4), Madalin, I.(-), Martinez, X.(4),  Quiroga, A.(10), Perdices, P.(10), Barta, G.(-), Gonzalez, A.(-), Lavergne, B.(5).

48 AG-GROUP 01 BINEFAR: De Jesus, A.(6), Villamar, V.J.(2), Gonzalez, A.(2), Moise,  C.(10), Galindo, J.(9), Ibarz,  M.(2), Bielsa, J.(10), Hernandez,  M.(4), Torres,  C.(3).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Farre J.

PARCIALS: 9-13; 7-18; 13-9; 11-8;