Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Balaguer, amb victòria final pels visitants per 40 a 64.

El partit es va iniciar amb un Pardinyes molt adormit que va rebre un parcial de 1-19, que demostrava el mal inici dels locals. Al segon període, es va notar el canvi d’actitud dels locals, ficant més ganes, tot i el treball es va arribar al descans 14-35.

A la represa, els groc i negres van sortir endollats i van aconseguir un parcial de 16-7 que els va ficar al partit. Tot i el gran treball dels locals, als últims minuts, els de Balaguer van ser millors i van ficar distància al marcador, per endur-se’n la victòria per 40-64.

40 CB PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Pelegrina, A.(6), Tesan, J.(2), Teixido, E.(2), Lopez, J.(-), Plaza, M.(6), Madalin, I.(3), Martinez, X.(9),  Quiroga, A.(5), Perdices , P.(3), Barta, G.(-), Gonzalez, A.(4), Lavergne, B.(-).

64 COCA I TECA CB BALAGUER: Farre, J.(-), Castillo, P.(18), Bellmunt, A.(-, Bernat, E.(8), Bringue, R.(-), Castellarnau, L.(21), Llena, G.(5), Canal, F.(-), Bello , M.(4), Salud, J.(-), Pujol, G.(2), Camara, F.(4).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 1-19; 13-16; 16-7; 10-22