Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el BC Andorra “B”, amb victòria pels locals per 53-43.

Partit on van destacar les defenses més que els atacs, amb més domini des de l’inici per als locals. Tot i el millor joc i treball, el partit va estar molt igualat en la primera part arribant al descans amb 3 punts a favor per als de Pardinyes.

A la represa, els andorrans van sortir més endollats, amb un parcial important que feia que capgiressin el marcador, però els de Pardinyes van saber reaccionar i capgirar el marcador arribant amb 1 punt a favor a l’últim període. L’últim període va ser totalment per als de Pardinyes, que nomès es van deixar anotar 7 punts amb tot el període, demostrant així la gran defensa treballada, que els va donar la victòria amb un +10 al final del partit.

53 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Bube, N.(-), Teixido, E.(-), Romero, J.(-), Madalin, I.(5), Martinez, X.(9),  Quiroga, A.(13), Perdices , P.(11), Barta, G.(-), Tesan,  J.(14), Lavergne, B.(1).

43 BC MORABANC ANDORRA “B”: Lopez, A.(11), Lacopia, L.(4), Moreira, B.(7), Escabias, E.(5), Ojaos, A.(2), Marti,  A.(-), Garcia,  U.(-), Mercade, M.(-), Arques, D.(4), Perez, A.(-).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Rue M.

PARCIALS: 11-8; 13-13; 13-15; 16-7