Emocionant i igualat partit, el que van disputar el Junior Groc contra el Tremp i que es va decidir per la mínima en un final a cara o creu a favor del Tremp.

Bona sortida del Tremp, que amb encert i una bona dinàmica, feia que el Pardinyes no es trobés còmode i no agafava el ritme al partit.  En el segon quart, mica en mica el Pardinyes apretava i trobava solucions a la defensa zonal plantejada pel Tremp durant tot el partit. Així d’un 17-27 al minut 15 es passava al 27-29 que s’arribava al descans.

El pas pels vestidors va despertar al Pardinyes, que en una sortida en tromba ficava un parcial d’11-0 amb dos triples de Genís, molt encertat durant tot el partit amb 5 triples anotats. Però, la dinàmica es va capgirar, i ara el Tremp tornava el parcial amb un 1-13 i es ficava per davant al marcador al final del tercer quart (39-42, min.30).

El darrer quart va ser tot molt igualat, si bé el Pardinyes castigat per les faltes portava al Tremp al tir lliure (com a dada només una cistella en joc del Tremp en tot el quart). Tot i això, i després d’un triple de Solsona que ficava l’empat a 50, novament una falta personal rigurosa, portava al Tremp al tir lliure, anotant un punt i amb 8 segons al marcador.

Malauradament, el Pardinyes no va poder aprofitar l’última possessió i va perdre un partit, molt igualat i competit que era important per enganxar-se a la part mitjà de la classificació amb un criteri arbitral dispar que donava al Tremp 29 tirs lliures per 13 del Pardinyes.

50 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (2); Balsells, H.(-); Zheng, L. (10); Plana, A. (2); Alandete, A. (2); Capdevila,O (11); Radulescu, A. (4); Benítez, R. (-); Solsona, G. (15); Rodríguez, A. (1); Alsinet, A. (3).

51 CB TREMP LA CANONJA: Uriachi, A. (5); Iloan, J. (12); Librero, D.A. (2); Rodrigo, R. (7); Bresco, R. (5); Carracelas, P. (2); Badia, A. (4); Bresco, R. (7); Catalán, G. (-); Codina, A. (3); Uriachi, N. (2).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 9-17; 18-12; 12-13; 11-9;