Partit entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES contra el C.B.TREMP, amb victòria pels de Tremp  per 47 a 66.

El partit va començar amb un Pardinyes molt adormit i un Tremp amb molt encert i molt ambiciós. La primera part va se dominada pels visitants, amb un Pardinyes intentant reduir diferències, arribant al descans 22 a 29 per als de Tremp.

Tot i el treball dels de Pardinyes, els de Tremp, a la segona part, van ampliar la diferència, gràcies a l’encert dels visitants, el desencert dels locals, i una desastrosa actuació arbitral, que va minar la moral dels jugadors locals. Victòria justa per als de Tremp per 47 a 66.

47 C.B. PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(7), Roca, J. (7), Lesan,  J.(5), Guallar,  D.(-), Previtera,  A.(6), Toledo M.(8), Padilla, P. (-), Martin,  A.(6), Fons,  N.(-), Bernaus,  P.(8), Rodriguez, A. (-)

66 C.B.TREMP LA CANONJA: Moreno,  JM.(14), Lloan J.(14), Libreros D.A. (7), Pujol, A.(-), Rodrigo, R.(11), Bresco,  R.(6), Badia,  A.(6), Codina,  A.(6), Bertran,  J.(-), Uriach,  N.(2).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 6-15; 16-14; 9-21; 16-16;