Partit entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES contra el C.N.TÀRREGA, amb victòria dels visitants per 42 a 49.

Un inici on els de Pardinyes van sortir intensos en defensa, però molt erràtics en atac. Durant el segon quart, els visitants van arribar a tenir una diferència de 6 punts, la qual els groc i negres van saber igualar en els instants finals del quart i d’aquesta manera arribar al descans amb empat a 22. A la represa, el desencert dels groc i negres va fer que els visitants marxessin en el marcador entrant al últim període amb una diferència favorable de 8 punts.

En el darrer període, es va endurir la defensa de Pardinyes, el fet es que a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit els grocs i negres solament perdien per 4 punts. Però, un triple dels visitants va sentenciar el partit i d’aquesta manera finalitzar amb el marcador final de 42 a 49.

42 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(-), Lesan,  J.(29), Guallar,  D.(-), Previtera,  A.(-), Toledo  M.(2), Padilla,  P.(-), Martin,  A.(2), Fons,  N.(3), Bernaus,  P.(6), Rodriguez A. (-), Barta G. (-).

49 C.N.TÀRREGA: Marcos,  O.(6), Planes,  J.(13), Tonijoan E. (-), Santos,  J.L.(11), Granell, B.(-), Ribalta,  R.(10), Guerrero,  A.S.(-), Roig,  A.(4), Pijuan,  J.(5).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 12-14; 10-8; 10-18; 10-9;