Segona victòria consecutiva del Junior Groc del Pardinyes davant el Sícoris per 68-60 en un partit amb ratxes i alternances de joc per ambdòs equips.

Primer quart de tampteig amb un Pardinyes sòlid amb el seu joc i un Sícoris que anava a remolc (15-9). Segon quart amb la mateixa dinàmica fins que a les darreries del quart, una ratxa d’encert triple del Sícoris amb 3 dianes fica al Sícoris per davant al marcador al descans (26-30).

El tercer quart va ser de clar domini local, que amb un 20-0 de parcial trenca el partit, amb una fase de joc brillant dels groc-i-negres (55-41). El darrer quart, tot i la defensa tancada zonal del Sícoris, el Pardinyes va mantindre les distàncies, si bé una petita reacció del Sícoris facilitada per la relaxació dels locals maquilla el marcador fins el definitiu 68-60.

68 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (8); Balsells, H. (5); Zheng, L. (17); Capdevila, O. (5); Radulescu, A.(-); Benítez, R. (3); Solsona, G. (10); Rodríguez, A. (10); Alsinet, A. (6).

60 SÍCORIS: Esquerda, J. (-); Manzano, S. (11); Moreno, A. (-); Bellet, P. (8); Barnera, M.; Moya, M.; Pasamont, A. (6); Salcedo, O. (29); Casanovas, M. (2); Ruiz, G. (-); Cullerés, A. (5).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Fontova J.

PARCIALS: 15-9; 11-21; 29-11; 13-19;