Primera i treballada victòria del Junior Groc del Pardinyes en aquesta segona fase, davant d’un batallador Sícoris que només va cedir al darrer quart del partit (66-56).

El primer quart va ser molt igualat, sense un dominador clar amb intercanvi de cistelles i lleuger avantatge visitant (14-16, min. 10). No trobava el Pardinyes el seu lloc a la pista, i poc a poc el Sícoris ficava terra pel mig amb encert exterior (21-29, min. 17) que encenia els llums d’alarma a la banqueta local. Després d’un temps mort tornava a reaccionar el Pardinyes i amb un triple al darrer segon del quart, es mantenia el partit molt obert (30-34, min. 20).

Sortia molt encertat i fort el Sícoris al tercer quart, i novament estirava el marcador fins a un perillós 32-43 fruit d’una defensa zonal que col.lapsava l’atac dels groc-i-negres. Però el Pardinyes va trobar l’encert mitjançant dos triples gairebé consecutius de Solsona, que desactivava l’estratègia dels de la Bordeta i tornava a igualar el partit (46-47, min. 30). El Pardinyes estava llençat i amb la confiança que dona tornar al partit, i el Sícoris es va veure superat per aquest allau de joc. Un contundent parcial final de 20-9 al darrer quart va donar merescudament el partit a un Pardinyes que amb molta fe i perseverància es va emportar el matx.

66 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (11); Balsells, H. (2); Zheng, L. (13); Alandete, A. (-); Capdevila, O. (18); Radulescu, A. (-); Benítez, R. (2); Solsona, G. (16); Rodríguez, A. (4); Alsinet, A. (-).

56 SÍCORIS: Esquerda, J. (4); Manzano, S. (14); Moreno, A. (5); Bellet, P. (8); Barnera, M.(-); Moya, M.(-); Pasamont, A. (-); Salcedo, O. (10); Casanovas, M. (2); Ruiz, G. (-); Cullerés, A. (13).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Lahuerta M.

PARCIALS: 14-16; 16-18;16-13; 20-9;