L’Ilerdauto Nissan Pardinyes Groc es va imposar el CB Mollerussa per 61-52 en un competit partit i de molta qualitat per ambdós equips. Els groc-i-negres van fer probablement el millor partit de la temporada, concentrats i intensos com van demostrar de ben començament. El Mollerussa, però, és un gran equip, líder del grup d’aquesta segona fase i va competir fins el final.

El primer quart va ser molt igualat, i una mostra de la tònica del partit. Els del Pla d’Urgell van plantejar un zona press que va trencar el Pardinyes, molt lúcid i fluïd en el seu joc. Segon quart continuava amb la mateixa tònica i lleuger avantatge al descans pels locals (32-26). Petita estirada del Pardinyes al tercer quart, amb Solsona liderant l’equip i ficant ja distàncies importants (43-34, min.30).

Amb la confiança ja pels núvols, desplegava el Pardinyes un gran joc, fruit d’una gran defensa i control de rebot i ficava el màxim avantatge al marcador (57-43, min. 37). Catorze punts de diferència que eixugaven l’average de 13 punts al partit d’anada. Una successió d’errades finals, va fer perdre al Pardinyes aquest average, però no el partit que el va tenir controlat i d’aquesta manera infringia la primera derrota del Mollerussa en aquesta fase.

61 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (6); Balsells, H. (2); Zheng, L. (4); Plana, A. (9); Capdevila, O. (13); Radulescu, A.(-); Benítez, R. (5); Solsona, G. (10); Rodríguez, A. (10); Alsinet, A. (2).

52 CB MOLLERUSSA: Aumedes, M.(17); Goma, J. (2); Cuenca, E. (6); Andrés, P. (6); Cuesta,P.(-); Rebollo, D. (4); Rodríguez, S. (1); Feixa, P. (10); Aumedes, J.(-); Feixa, P. (-); Feixa, Ll. (6).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 12-13; 20-13;11-8; 18-18;