Finalitza la primera fase de la competició amb una derrota del Junior Groc del Pardinyes davant del CB Mollerussa per 46-60 en un partit on els groc-i-negres van anar de més a menys.

Començava el partit amb control del ritme per part del Pardinyes, molt entonat i ficat al partit i el Mollerussa a remolc. Fruit d’aquest control local els de la capital agafen lleuger avantatge al marcador (13-10). Però, poc a poc, el Mollerussa es va anar ficant al partit i després d’un 17-12 al minut 12, es va passar a un 17-22 amb un parcial de 0-10 visitant, amb un clar avís de les intencions del Mollerussa d’endur-se el partit. A partir d’aquí el Mollerussa va controlar el joc i va estirar encara més el marcador (19-28, min. 19), si bé una reacció del Pardinyes els ficava al partit al descans i donava esperances (25-28, descans).

A la represa, el Pardinyes ho intentava, però es trobava amb un sòlid Mollerussa que castigava qualsevol error dels locals, més pendents de protestes al àrbitre que d’estar concentrats. Així s’arribava al final del tercer quart amb avantatge de 7 punts pels del Pla d’Urgell (35-42). Al darrer quart, el Pardinyes va anar a la deriva, si bé ho va intentar amb canvis defensius i defenses pressionants. Però l’esforç no va tindre recompensa i el Mollerussa guanyava a plaer un partit que va tindre que suar de valent.

46 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (2); Balsells, H. (-); Plana, A. (1); Zheng, L. (15); Capdevila, O. (1); Grau, M. (-); Oró, M. (-); Benítez, R. (2); Solsona, G. (17); Rodríguez, A. (8); Alsinet, A. (-).

60 CB MOLLERUSSA: Aumedes, M. (14); Goma, J.(-); Cuenca, E. (2); Andrés, P. (13); Cuesta, P. (8); Rebollo, D. (3); Rodríguez, S. (12); Feixa, P. (4); Aumedes, J.(-); Feixa, P.(-); Feixa, Ll. (3).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Del Olmo S.

PARCIALS: 13-10; 12-18;10-14; 11-18;