Cómoda victòria del Junior Groc del Ilerdauto Nissan CB Pardinyes davant del Maristes per un marcador de 80-45.

Només va aguantar el primer quart el Maristes el ritme dels locals, que amb un inspirat Sellart igualava a 15 el primer quart, si bé per part local, Lin brillava amb 13 dels 15 punts del seu equip. Al segon quart, el Pardinyes, poc a poc, va anar pujant el ritme i la intensitat defensiva, i això es traduia al marcador amb aportació i encert de tothom (40-28 al descans). El tercer i darrer quart van continuar amb la mateixa dinàmica, amb un Maristes voluntariós però, que es va trobar amb un Pardinyes molt sòlid en defensa i encertat en atac, i que per fases va exhibir un bon joc col.lectiu amb oportunitats i aportació de tothom.

80 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Benítez, A. (7); Balsells, H.(-); Plana, A. (6); Zheng, L. (27); Alandete, A. (-); Ferré, O. (9); Capdevila,O (6); Radulescu, A. (7); Solsona, G. (10); Rodríguez, A. (7); Alsinet, A. (1).

45 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA: Sellart, O. (13); Salanova, P. (6); Paredes, A.(-); Guillén, P. (15); Solans, A.(-); Bonet, J.(-); Pallàs, O. (2); Cazcarro, S. (6); Albuquerque, A. (3); Miraball, X.(-); Domingo, O.(-); Sellart, A. (-).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Gine J.

PARCIALS: 15-15; 25-13; 21-8; 19-9;