Primer partit de les fases, entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES i el C.B.TREMP, amb victòria final dels jugadors groc i negres per 52 a 49. Els jugadors del Pardinyes van iniciar el partit amb poc ritme i deixant al Tremp fer el seu joc. Amb el transcurs dels primers minuts, els de Pardinyes van començar a dominar el ritme de joc i manar al marcador.

A la represa, tot va continuar igual, el CB Pardinyes mantenia una diferència favorable de 10 punts. Als últims minuts de partit, els jugadors del Tremp van pujar la intensitat i els del Pardinyes es van relaxar. Tot això, va deixar el marcador final molt ajustat (52-49), favorable per als de Pardinyes.

52 C.B. PARDINYES GROC: Gomez, A.(-), Roca  J.(5), Lesan,  J.(19), Guallar,  D.(2), Previtera,  A.(10), Martin,  A.(1), Fons,  N.(5), Bernaus,  P.(9).

49 C.B.TREMP LA CANONJA: Moreno,  JM.(17), Ubreros  DA.(2), Pujol, A.(-), Rodrigo, R.(12), Bresco,  R.(-), Badia,  A.(15), Gasset,  P.(-), Codina,  A.(-), Bertran,  J.(-), Uriach,  N.(2).

CATEGORIA: Fases Nivell Junior

ÀRBITRE: Farre M.

PARCIALS: 13-9; 16-14; 11-17; 12-9;

Segon partit de les fases, entre el C.B.TORREGROSA i el Junior Groc del C.B. PARDINYES, amb victòria final dels jugadors groc i negres per 47 a 91.

Els de Pardinyes van iniciar el partit molt ficats al partit, volent dominar des de l’inici, cosa que va aconseguir finalitzant la primera part 25 a 42. A la represa, tot va continuar igual, manant els de Pardinyes i  un Torregrossa treballant molt defensivament. A l’últim període, els de Pardinyes van apretar ofensivament, deixant el marcador final 47 a 91 per als de Pardinyes.

47 C.B. TORREGROSA: Morell, M.(-), Fabregat, D.(-), Salto, M.(2), Capell,  R.(16), Solsona, M.(-), Puig, S.(4), Felip,  O.(6), Bellart, R.(10), Capell,  M.(4), Simon,  J.(5).

91 C.B. PARDINYES GROC: Gomez, A.(19), Roca  J.(9), Lesan,  J.(10), Guallar,  D.(2), Previtera,  A.(11), Martin,  A.(14), Fons,  N.(8), Bernaus,  P.(18).

ÀRBITRE: Farre J.

PARCIALS: 15-24; 10-18; 11-20; 11-29;