Partit entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES contra el CB CERVERA MOBEL LINEA, amb victòria visitant per 83 a 88.

Partit molt igualat des de l’inici amb un Pardinyes dominant el marcador casi tot el partit fins als últims minuts. Es va arribar al descans amb una diferència de 2 punts favorable per als locals demostrant la igualtat amb un ritme molt ràpid de joc però, part dels dos equips.

A la represa tot va continuar igual, amb molt ritme i el Pardinyes dominant mínimament al marcador. A l’últim període, els cerverins es van avançar al marcador, fent una molt bona defensa, i gràcies a la desconnexió dels jugadors de Pardinyes, tot i el mal quart, els locals van forçar la pròrroga , finalitzant els 40 minuts empatats a 77. A la pròrroga, els de Cervera van ser molt millors i es van emportar el partit per 83 a 88.

83 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Roca,  Q. (1), Gomez, A.(7), Guallar,  D.(2), Previtera,  A.(6),Toledo   M.(18), Padilla  P.(-), Martin,  A.(7), Fons, N.(-), Bernaus,  P.(11),Lesan,  J.(31), Quiroga  A.(-).

88 CB CERVERA MOBEL LINEA: Jubies,  M.(-), Bundo, J.(2), Pique,  N.(6), Sterea, C.(13), Tolosa, J.(20), Perella, S.(3), Beleta, M.(40), Castells, M.(2), Costa, P.(3).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Paniagua A.

PARCIALS: 20-14; 23-27; 17-14; 17-22;6-11