Partit aplaçat de la primera jornada que es va jugar a Barris Nord entre el Pardinyes Groc i el Cervera, i que se’n van endur els de la Segarra per un clar 55-77.

El partit va començar força igualat, amb encert exterior dels locals amb dos triples inicials d’Ot i rèplica del Cervera que arribava a ficar-se 6 punts a dalt (10-16, min. 8) però, que va escurçar el Pardinyes al final del quart (15-17). El segon quart va continuar igual, i va ser un calc del primer,  amb estirada del Cervera novament (19-27, min. 15) i nova retallada del Pardinyes per arribar al descans (25-30).

El Pardinyes jugava al límit, i en el tercer quart, un inspirat Puiggrós autor de 13 punts en aquest quart, trencava el partit amb ràpids contraatacs i transicions del Cervera que castigava cada error d’un Pardinyes erràtic i desconcertat (37-54, min. 30). L’últim quart va ser de tràmit, ja que els esforços per apropar-se al marcador eren insuficients amb un Cervera que no va afluixar l’accelerador i va ser mereixedor de la victòria final (55-77).

55 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Benítez, A. (-); Balsells, H. (1); Zheng, L. (14); Alandete, A.(-); Ferré, O. (16); Capdevila,O (7); Radulescu, A. (-); Benítez, R. (-); Solsona, G. (8); Rodríguez, A. (5); Alsinet, A. (4).

77 CB CERVERA MOBEL LINEA: Forn, J.(-); Subies, M. (2); Macias, E.(-); Cerro, R. (1); Sola, G. (7); Costa, P. (9); Sterea, G.C. (2); Reig, A. (4); Beleta, M. (24); Picón, A. (10); Ramírez, I. (3); Puiggrós, R. (15).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 15-17; 10-13; 12-24; 18-23;