Partit entre el Junior Groc del C.B.PARDINYES i el ROCA BORRAS-CAPPONT, amb victòria final dels de Pardinyes per 58 a 51.

El partit va començar amb molta igualtat, però els groc i negres van dominar des del minut 1 el marcador. Els jugadors del Pardinyes, tot i no demostra un bon joc, van obrir una diferència favorable al marcador de 13 al descans.

A la represa, tot va continuar igual, amb poca defensa per part dels 2 equips i molt ritme ofensiu. L’últim període va començar amb un Cappont molt més ficat, que els de Pardinyes que es van relaxar, arribant a ficar-se a 5 punts a sota. Tot i la reacció dels visitants, els jugadors del Pardinyes es van emportar una victòria contra un rival mot lluitador per 58 a 51.

58 C.B.PARDINYES GROC LLEIDA: Gomez, A.(4), Guallar,  D.(7), Previtera,  A.(13),Toledo  M.(4), Padilla  P.(-), Martin,  A.(14), Fons,  N.(10), Bernaus,  P.(6), Rodriguez,  A.(-), Quiroga  A.(-).

51 ROCA BORRÀS-CAPPONT: Lobateras,  A.(2), Castellon,  J.A.(2), Criado,  P.(-), Vivo,  C.(-), Rodriguez,  E.(21), Gomez,  J.(-), Cristian,  G.(2), Luengo,  A.(6), Calugar,  C.(3), Reverter, X.(8), Gil, J.(7).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Farre M.

PARCIALS: 19-14; 15-7; 10-11; 14-19;