El Pardinyes va perdre contra el Binèfar per 56-70, amb un marcador massa abultat i enganyós pels esforços dels locals i el nivell igualat d’ambdós equips.

Va anar el remolc, però, el Pardinyes tot el partit, fruit d’una mala sortida dels locals que encaixaven un 4-15 als 5 primers minuts de partit. Després d’un temps mort obligat, el Pardinyes va reaccionar i poc a poc es va anar ficant al partit fins a un 15-17 al minut 8, si bé el Binèfar aconseguia 6 punts de diferència al final del quart (19-25). El segon quart va mantenir la igualtat amb avantatge del Binèfar al descans (31-38).

Bona sortida dels locals que arriben a ficar-se a dos punts (38-40, min. 22) i el Pardinyes que apretava però els visitants aguantaven molt bé les escomeses del rival. Amb un triple in extremis al final del quart de Lin (gran partit autor de 31 punts), les distàncies es mantenien (47-51). Amb molta fe i perseverança, els groc-i-negres s’agafaven al partit després d’un triple de Solsona (52-55, min. 34). Però, va sorgir l’encert i qualitat del Binèfar que va aguantar molt bé la pressió i amb el cap fred va tornar a estirar el marcador. La pressió i atacs a la desesperada del Pardinyes només va fer que el marcador s’eixamplès fins als 14 punts finals de diferència que no fan justícia als mèrits del Pardinyes si bé el Binèfar se’n va endur merescudament la victòria.

56 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Balsells, H. (-); Plana, A. (2); Zheng, L. (31); Capdevila,O (9); Radulescu, A. (-); Benitez, R. (-); Solsona, G. (8); Rodríguez, A. (4); Alsinet, A. (2).

70 PORTAVET 00 BINEFAR: Hadj, O. (-); Lles, V. (-); Sabes, P. (14); Mallen, S. (-); Almajano, A. (-); Santisteve, M. (9); Delmas, J. A. (12); Ballarin, J. (13); Gibanet, A. (6); Abbad, D. (9); Albas, V. (10).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Ugidos A.

PARCIALS: 19-25; 12-13; 16-13; 9-19;