Primera victòria en el primer partit a casa del Junior Groc del Pardinyes, que va derrotar al Bellpuig per 55-47, gràcies a que els locals van recuperant jugadors i tenen unes rotacions més àmplies.

El partit va començar igualat, amb encert exterior per part dels dos equips si bé el Pardinyes, amb un joc més sòlid manava en el marcador al primer quart (18-11). Bons minuts dels locals també al segon quart, amb aportació ofensiva i defensiva de tothom, que eixamplava diferències al descans (32-20).

A la represa, 5 punts seguits del Junior Groc del Pardinyes ficava la màxima renda al marcador (37-20, min. 22) donant els millors minuts de joc i dominant a plaer. Però, el Bellpuig no es va rendir amb una reacció final de 7 puns consecutius es ficava al partit al final del tercer quart (45-36). Novament, bona sortida al darrer quart dels groc-i-negres amb un parcial de 6-0 que tornaven a ficar diferències tranquilitzadores pel Pardinyes (51-36, min.32). Una petita reacció final dels visitants va maquillar el marcador fins al 55-47 final.

Bones sensacions del CB Pardinyes que recuperant jugadors ha trobat el camí de la victòria.

55 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Benítez, A. (-); Balsells, H. (4); Plana, A. (4); Zheng, L. (9); Alandete, A. (6); Capdevila,O (2); Grau, M. (2); Solsona, G. (14); Rodríguez, A. (8); Alsinet, A. (6).

47 COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG: Saladrigues, P. (-); Torres, I. (-); Roig, A. (12); Torres, M. (7); Verdaguer, R. (20); Estiarte, A. (-); García, A. (-); Segarra, G. (-); Fontova, R. (2); Domínguez, A. (-); Pijuan, J.(-); Ribalta, R. (4).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 18-11; 14-9; 13-16; 10-11;