Desfeta del Junior Groc del Pardinyes davant el Bellpuig en un partit on els locals mai es van sentir còmodes ni dintre del partit, i que el Bellpuig va dominar amb un gran plantejament tàctic, neutralitzant els homes més perillosos del Pardinyes i amb una defensa zonal que se’ls hi va atravessar i que mai van poder superar.

El partit va començar igualat, si bé el Pardinyes cometia massa errors i els aprofitava el Bellpuig per portar el ritme al marcador (12-16, min.10). Els groc-i-negres sempre van anar a remolc i tot i que ho intentava, no arribava a igualar el partit. El Bellpuig molt més seriós i ficat al partit, el controlava i s’anava al descans amb 2 punts de diferència però amb la sensació de dominar el partit (27-29, min. 20).

Però, al tercer quart, va arribar la desfeta del Pardinyes, que totalment perdut sobre la pista, encaixava un sever parcial de 10-27 que trencava el partit i el deixava gairebé sentenciat. El darrer quart va ser un tràmit, amb els de la capital sense capacitat de reacció ni resposta davant l’allau de joc urgellenc, amb la confiança pels núvols i jugant a plaer. En definitiva partit per oblidar i el Pardinyes que gairebé diu adéu a les opcions d’acabar primer al grup.

52 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Benítez, A. (7); Balsells, H. (1); Plana, A. (-); Zheng, L. (15); Alandete, A. (-); Capdevila,O. (5); Radulescu, A. (2); Benítez, R. (-); Solsona, G. (14); Rodríguez, A. (8); Alsinet, A. (-).

63 COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG: Saladrigues, P.(-); Torres, I. (12); Roig, A. (11); Torres, M. (-); Petit, S. (3); Minguell, N. (10); Segarra, G. (2); Fontova, R. (-); Sisteró, P. (18); Domínguez, A.(-); Pijuan, J. (2); Ribalta, R. (5).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 12-16; 15-13;10-27; 15-7;