Partit entre el  Junior Groc del C.B. PARDINYES contra el C.B.BALAGUER, amb victòria pels balaguerins per 62 a 64.

El partit va començar amb molta igualtat, destacant més les defenses que els atacs, amb els de Pardinyes molt ficats. Es va arribar al descans 27 a 33 favorable als visitants, que van estar una mica més encertats que els groc i negres.

A la represa, gràcies al gran nivell defensiu dels locals, el partit es va ajustar i es va arribar al l’últim període amb solament 3 punts a dalt els balaguerins. Un bon últim període dels locals, va capgirar el marcador, però en els minuts finals, els visitants van estar més concentrats i van aprofitar un parell d’errades dels locals per emportar-se el partit per 62 a 64.

62 C.B.PARDINYES GROC – LLEIDA: Gomez, A.(-), Roca, J. (4), Lesan,  J.(30), Guallar,  D.(-), Previtera,  A.(4), Toledo, M. (2), Padilla,  P.(-), Martin,  A.(7), Fons,  N.(-), Bernaus,  P.(13), Rodriguez,  A.(2), Alsinet,  A.(-)

64 PILMAN MAQUINARIA C.B.BALAGUER: Sabaly, O.(2), Solanes,  A.(18), Castellarnau, L. (-), Sanchez,  R.(2), Gasso,  S.(9), Borras,  O.(-), Companys,  R.(10), Bello,  M.(-), Pujol,  G.(-), Escoda, M. (14), Camara,  F.(-), Cases,  J.(9).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 15-19; 12-14; 17-14; 18-17;