El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte la primera jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En la primera jornada haurà de rebre la visita aquest dissabte 1 d’Octubre al Pavelló Barris Nord del Recambios Gaudi CB Mollet.  En el darrer partit oficial, que va ser el partit de quarts de final de la Lliga Catalana davant el BC Martorell-Solvin, va perdre a casa per 78-90.

En relació a la plantilla per la temporada 2016-2017, el CB Pardinyes  ha incorporat fins a 5 jugadors nous per la present temporada. Les 5 novetats per aquesta temporada son: Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia). Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 7 jugadors com són Pau López, Adrià Rivas, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Edu Villacampa i Carlos Gasque.

Malgrat la derrota a l’ últim partit oficial davant el BC Martorell-Solvin, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són positives i amb ganes de seguir creixent jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest dissabte en el primer partit de la Lliga EBA 2016-2017. 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Recambios Gaudi CB Mollet és un equip que competeix per segon any consecutiu a la Lliga EBA i que ve de classificar-se per les semifinals de la Lliga Catalana, després de guanyar a l’UBSA.

Recambios Gaudi CB Mollet  estarà dirigit aquesta temporada pel nou entrenador Alex Terés. En relació a la plantilla manté 7 jugadors del bloc de l’any passat: Albert Ferrer, Xavi Costa, Ramon Espuña, Albert Griso, Marc Torres, Antoni Gomez i Marc Rabasso. Presenten fins a 3 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Roger Vilanova (Burgos- Leb Oro), Jose Manuel Coego (CB Prat -Leb Oro) i Nil Baques (Hospitalet-Junior).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Ramon Espuña, Roger Vilanova i Xavi Costa; i gent jove com Antoni Gomez i Nil Baques.

El partit es disputa aquest dissabte 1 d’Octubre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra Recambios Gaudi CB Mollet.

CatalanEnglishSpanish