El CB PARDINYES NEGRE va guanyar a casa contra el CB TORREFARRERA. L’equip local va ser capaç de vèncer fent un partit molt complet, marcat per un alt nivell d’intensitat defensiva.

Partit amb un inici impecable de l’equip local, fent una defensa pressionant que va anul·lar per complet les intencions ofensives del rival. Aquest fet va permetre al C.B. PARDINYES NEGRE arribar a la mitjà part amb una diferència al marcador molt còmode.

La segona part va tenir una altre cara, amb els resultats dels parcials molt ajustats. L’equip visitant va jugar de tu a tu, generant perill i fins, i tot reduint distàncies destacables en certs instants del partit. Amb els minuts, el CB PARDINYES NEGRE va ser capaç de tornar agafar el ritme i acabar el partit amb molt bones sensacions. Finalment, el CB PARDINYES NEGRE va guanya per 67 a 36.

67 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (6), Hidalgo (2), Escribano (12), Escolà (4),  Jordan(8), Diarra (6), Badia (4), Marco (10), Portoles (2), Bordes (3), Da Silva (10).

36 CB TORREFARRERA: Gili (-), Vidal (10), Laberna(-), Gonzalez (12), Ricard (5), Morales (1), Sola (2), Lasheras (5), Macarro (1).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Vega C.

PARCIALS: 20-0;18-8;17-22;12-6;