El C.B. PARDINYES NEGRE va ser superat pel CN TÀRREGA. L’equip visitant va guanyar gràcies a un joc col·lectiu més treballat, sobretot pel que fa en atac. L’equip local, tot i mostrar una moderada intensitat defensiva, va tenir opcions de guanyar fins al final, però va ser derrotat.

El partit va començar amb els resultats molt igualats, lleugerament  a favor del CN TÀRREGA, aprofitant el desencert del PARDINYES i els detalls puntuals defensius que els van perjudicar molt. Poc a poc, l’equip local va entrar al partit, jugant de tu a tu i competint en  la major part dels períodes. La diferència de punts va ser ampliada els dos últims minuts del partit, on el CN TÀRREGA fou més eficaç amb la major part d’accions ofensives, generant un coixí còmode per acabar el partit amb superioritat. Els groc i negres van perdre per 50 a 63.

50 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (8), Hidalgo (2), Escribano (10), Escolà (2),  Jordan(4), Diarra (6), Marco (10), Portoles (3), Bordes (-), Da Silva (5).

63 C.N. TÀRREGA BLANC (PRE): Puiggene (5), Ruiz (6), De los Angeles (10), Prats (5), Farreny (14), Cullere (6), Ribalta (3), Labartra (4), Fito (10).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 10-10;15-17;11-14;14-22

CatalanEnglishSpanish