En el primer partit de la segona fase, el CB PARDINYES NEGRE és superat pel CN TÀRREGA. L’equip visitant va guanyar gràcies a un joc col·lectiu més treballat, sobretot pel que fa en atac. L’equip groc i negre, tot i mostrar una moderada intensitat defensiva, no va tenir cap opcions per a guanyar.

El partit va començar amb el resultat a favor del CN TÀRREGA, aprofitant el desencert del CB PARDINYES NEGRE i els detalls puntuals defensius que els van perjudicar molt. Poc a poc, l’equip lleidatà va entrar al partit, jugant de tu a tu i competint en la major part dels períodes. Tot i així, aquesta diferència de punts fou ampliada cap als darrers quarts, sent un coixí còmode per al CN TÀRREGA. El CB PARDINYES NEGRE va perdre per 29-64.

En el segon partit de la segona fase, el CB PARDINYES NEGRE va perdre contra el MORABANC ANDORRA BLAU. L’equip andorrà es va emporta un duel molt emocionat, marcat per la intensitat defensiva tant d’un equip com l’altre.

El partit va començar amb un ritme molt elevat, amb un resultat molt baix, però a favor de l’equip de Pardinyes. Va despertar  l’equip del Principat  amb un quart demolidor, que els va permetre trencar el partit i alhora poc a poc allunyar-se en el marcador. Transicions de joc molt ràpides, contraatacs i moltes pilotes robades. Tot i així, el CB PARDINYES NEGRE va ser capaç de maquillar el resultat amb treball i constància durant la resta de quarts. L’últim quart va poder passar de tot amb una mica més d’encert per part del Pardinyes, però no fou així. RESULTAT FINAL 23 – 33.