En el primer partit de les fases de nivell, el C.B.PARDINYES NEGRE va perdre contra el C.B. BELLPUIG tot i jugar un partit molt complet i amb molt bona actitud. Els jugadors van mostrar un treball constant durant el matx. Un partit amb un resultat enganyós, per la intensitat d’ambdós equips.

El partit va començar amb el primer parcial molt igualat. Un cop iniciat, va ser un seguit de alts i baixos per part dels dos equips. Tot i la bona intenció, el ritme i la voluntat de joc… pel C.B. PARDINYES NEGRE, les coses no sortien com esperaven. Desencert, passades que no arribaven, balanços defensius tard… la suma de diversos detalls els va sentenciar. Tot i així, van ser capaços de jugar de tu a tu molts minuts, fet que va suposar moments de tensió a la grada i a les banquetes. Resultat final 48-77.

En el segon partit de les fases de nivell, el C.B. PARDINYES NEGRE va perdre contra el B. C. MORABANC ANDORRA GROC. Tot i el treball constant realitzat durant el matx, l’equip visitant va ser clarament superat per la intensitat i el ritme de joc de l’equip local.

Des del inici del partit, el B. C. MORABANC ANDORRA GROC va començar amb els primers resultats parcials a favor, amb una diferència de puntuació evident. L’equip visitant, poc a poc va anar  despertant i entrant en el ritme del partit, però la diferència en el marcador era tant gran, que el nivell d’ambició fou de més a menys a mida que avançaven els minuts. Resultat final 78-28.