El CB PARDINYES NEGRE va perdre a casa contra el CERVERA VERD. Partit amb dues cares, marcat per un altíssim nombre d’errades i desencert en el tir. Els jugadors locals han anat de  menys a més. mostrant fe i valentia amb el seu treball durant el matx. Un partit amb un final molt igualat.

El partit ha sigut liderat pel joc de l’equip visitant, parcials ajustats amb una diferència de punts que afavoria als cerverins. El  C.B. Pardinyes no s’ha despertat fins a la mitjà part. En començar la segona part, el rumb del partit ha canviat per complet. Les ganes de l’equip local, afegides a la extra motivació per a intentar passar la eliminatòria… no han sigut suficients per a guanyar el C.B. Cervera Verd. Resultat final 48-49.

48 C.B. PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Domenech (-), Hidalgo (3), Escribano (10), Jordan (6), Diarra (7), Badia (2), Marco (8), Bordes (-), Da Silva (12)

49 CB CERVERA MOBEL LINEA VERD: Carrascal (4), Hug (-), Cañal (4), Pedros (1), Naaved (20), Mounadi (5), Bonjoch (10), Llebanc (5).

CATEGORIA: Infantil Masculi Tornada Primera Eliminatòria Prèvia

ÀRBITRE: Vega C.

PARCIALS: 9-12; 6-13; 13-16; 20-8

CatalanEnglishSpanish