El CB PARDINYES NEGRE va guanyar a casa contra el CENG. L’equip local va ser capaç de vèncer, davant  d’un rival seriós.

Des d’un bon inici, l’equip local va dominar el marcador amb un mínim avantatge, amb un temps mort inclòs per a intentar espavilar l’actitud i la intensitat dels jugadors. Poc a poc, El CB PARDINYES va desperta i va comença a jugar com a equip, fent un joc senzill i vertical, aconseguint els primers resultats parcials a favor.

Durant el partit,va haver-hi una gran disputa i un altíssim nombre d’errors a pista. Destacar un baix nivell d’implicació i sobretot, de concentració a mida que passaven els minuts.

Finalment, el CB PARDINYES NEGRE va ser capaç d’establir una diferència de punts còmode, per a poder gaudir els minuts finals sense patir. Resultat final 58 a 28.

58 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (6), Hidalgo (4), Escribano (10), Escola (4), Jordan(8), Diarra (8), Badia (6), Marco (4), Portoles (2), Bordes (5), Da Silva (1).

28 CENG: Eroles (9), Vega (5), Djongo (6), Eroles (2), Ceban (4), Pont (2).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 14-8; 16-8; 20-6; 8-6;