El PARDINYES perd contra el CAPPONT, tot i jugar un partit amb molt bona actitud. Els jugadors van mostrar un treball constant durant el matx. Un partit amb un resultat enganyós, per la intensitat d’ambdós equips.

El partit va començar amb el primer parcial igualat. Un cop iniciat, va ser un seguit de alts i baixos per part dels dos equips. Tot i la bona intenció, el ritme i la voluntat de joc… pel PARDINYES, les coses no sortien com esperaven. Desencert, passades que no arribaven, balanços defensius tard… la suma de diversos detalls els va sentenciar.

Tot i així, foren capaços de jugar de tu a tu molts minuts, fet que va suposar moments de tensió a la grada i a les banquetes. Molta feina a fer, a seguir millorant. Resultat final 37 a 73.

37 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (4), Hidalgo (-), Escribano (12), Jordan(4), Diarra (4),Badia (2), Portoles (2), Farré (6), Bordes (-), Da Silva (3).

73 ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE): Mendoza (4), Tamarit (5), Arevalo (1), Sisteré (7), Iturbe(8), Piqué (10), Mola (8), Auguet (7), Sabaté (5), Carucero (8), Puig (5), Sanchez (5).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Soteras O.

PARCIALS: 10-22; 10-24;8-10;9-17;

CatalanEnglishSpanish