El CB PARDINYES NEGRE va perdre contra el CAPPONT (Pre).  Partit molt intens, jugat amb un alt nivell d’intensitat, caracteritzat per una molt bona actitud. Els jugadors van mostrar un treball constant durant el matx. Un partit amb un resultat enganyós, ja que va ser molt ajustat al llarg del partit.

Des d’un bon inici, el partit va ser liderat pel joc de l’equip visitant, parcials amb una àmplia diferència de punts que va afavorir al Cappont. Tot i així, l’equip local,va ser capaç de fer un pas de gegant i canviar el rumb del partit. Fins al 6é quart, intensitat vibrant i joc molt vertical per part dels dos equips. Malgrat aquest joc de tu a tu, el Cappont fou capaç de trencar –lo i aconseguir un cert coixí de punts per a poder guanyar el partit sense patir. Resultat final 54-71.

54 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (6), Hidalgo (4), Escribano (16), Escola (4), Jordan(-),Badia (5), Marco (7), Portoles (5), Bordes (-), Da Silva (7).

71 ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE): Mendoza (5), Tamarit (3), Arevalo (3), Sisteré (15), Iturbe(5), Piqué (6), Mola (4), Huguet (7), Sabaté (10), Carucero (3), Puig (5), Sanchez (2), Gallart (3).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Ugidos A.

PARCIALS: 5-22; 22-12;13-20;14-17;

CatalanEnglishSpanish