El C.B. PARDINYES NEGRE va guanyar a casa contra el BAC AGRAMUNT. L’equip local va ser capaç de vèncer fent un partit molt complet, marcat per un alt nivell d’intensitat defensiva.

Partit amb un inici competit, amb un equip rival treballador i molt seriós. A mida que passaven els minuts, el C.B. Pardinyes, mitjançant una defensa pressionant, va aconseguir frenar l’empenta dels visitants. Aquest fet va permetre a l’equip local arribar a la mitjà part amb una diferència al marcador còmode.

La segona part va seguir el mateix guió, amb els resultats dels parcials a favor pel C.B. Pardinyes, tot i l’actitud i la valentia del BAC AGRAMUNT. A pista es va poder veure un joc alegre, de tu a tu, generant perill i fins, i tot amb finalitzacions de complexitat tècnica moderada.  Un partit amb molt bones sensacions. Finalment, els groc i negres van guanyar per  67 a 30.

67 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (23), Hidalgo (-), Escribano (6), Jordan(8), Diarra (4), Badia (-), Marco (15), Bordes (-), Da Silva (11).

30 BAC AGRAMUNT:  Paris (-), Serra (5), Gual (-), Serra (8), Salat (-), Alonso (8), Muixi (2),  Melis (5), Gual (2).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Doblas A.

PARCIALS: 20-10;15-9;18-4;14-7