Victòria de l’Infantil Groc davant el CN Tàrrega en el partit corresponent a la novena jornada de lliga regular per 80 a 41.

CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC: Baeza (6), Roig (3), Brufau (4), Cubero (8), Bergua (14), Anglada (14), Roma (2), Perez M. (10), Mas (15), Cobos (4).

CN TARREGA:  Aiguade (2), Piqueres (5), Barbera (-), Vyal (6), Vidal (9), Bertran (9), Llurach (2), Ampurdanes (2), Fito (2), Paraschif (2), Teruel (2).

Parcials: (19– 13), (17 – 9), (20 –8), (24-11)

Partit, on els grocs i negres han anat de menys a més, tant en defensa com en l’encert de cara a cistella. En els primers minuts, l’equip local sortia poc intens en defensa i això feia que no poguessin atacar amb més dinamisme i velocitat. Però, amb el pas dels minuts, el CB Pardinyes pujava el seu nivell en defensa, el que feia que recuperessin pilotes i tanquessin el rebot defensiu. Amb tot això, els locals guanyaven de 14 punts (36-22). A la represa, els locals sortien més ficats i pujaven encara més la intensitat en defensa i acompanyat d’un millor control en atac que feia que trobessin acciones de tir després d’un bon moviment de pilota, i feia que ampliessin la diferència fins als 39 punts finals. Al final, victòria de Club Bàsquet Pardinyes Lleida Groc per 80 a 41.