Gerard Encuentra seguirà un any més dirigint el primer equip del Club Bàsquet Pardinyes després de dues temporades històriques com a primer entrenador del club a la Lliga EBA

El Club Bàsquet Pardinyes i Gerard Encuentra han arribat a un acord per continuar vinculats una temporada més. El tècnic lleidatà s’ha mostrat molt satisfet per la seva continuïtat en el projecte després de dues temporades consecutives històriques per al club i que el tècnic lleidatà ha valorat com «un èxit rotund». Encuentra ha volgut destacar la gesta assolida en aquests dos anys on el Club Bàsquet Pardinyes ha aconseguit quedar entre els 4 millors equips del grup C, arribant a jugar un play off d’ascens a Leb plata i l’altre quedant-se amb la mel als llavis després d’una pròrroga.
En l’àmbit extraesportiu, Encuentra també valora la seva experiència com a tècnic a Lliga EBA amb un «excel·lent», i destaca el treball de la plantilla «uns jugadors súper professionals on alguns al llarg d’aquest últim any han crescut i han fet una passa endavant a la categoria, amb un molt bon ambient de treball i amb un club humil de recursos però ric de persones que fan possible tots aquests èxits».

De cara a la temporada vinent, el tècnic lleidatà s’ha mostrat realista i ha comentat que «Crec que tots som conscients que som un club d’un barri de Lleida amb pocs recursos respecte als rivals que hi ha a la categoria i tot i haver jugat play off aquests dos anys no ens hem de desenfocar i hem de lluitar per consolidar l’equip a la categoria. La junta directiva n’és conscient, el cos tècnic ho és, i els jugadors també. Crec que tots anem a una en aquest sentit en donar el nostre màxim i competir dia a dia per a ser una mica millors»
Pel que fa al president de l’entitat, Jordi Mauri, també ha assenyalat la «importància del que en Gerard Encuentra ha aconseguit aquestes dues temporades assolint completament l’objectiu marcat des de la junta directiva». Pel que fa a la temporada que ve, el president ha comentat que esperen «un any apassionant» amb canvis a l’estructura del primer equip i amb l’objectiu de la permanència un any més.

Aquesta pròxima temporada el club groc i negre patirà canvis importants en el gruix de la plantilla. Sobre aquests canvis, Encuentra s’ha mostrat tranquil i ha comentat que «és cert que són baixa alguns jugadors veterans a la lliga, però alhora guanyem joventut que ens ha de servir per créixer i donar continuïtat al projecte de ciutat del club. A més a més, s’està negociant la vinculació amb el força Lleida i l’Alpicat que crec que seria molt positiva pels interessos de tots tres clubs i pels jugadors joves de la ciutat».

 

CatalanEnglishSpanish