Partit el qual ens vàrem enfrontar dos equips igualats en la classificació i aquesta igualtat es va notar durant el partit, en el qual cap equip va treure una gran avantatge de punts.

El partit va començar amb els locals sortint amb gran empenta, però nosaltres la vàrem saber aguantar força bé en els primers dos quarts. A partir del 3r període, seguint una bona defensa i juntament amb un moviment ràpid de la pilota per aconseguir atacar amb espais lliures, vàrem aconseguir igualar el marcador i començar a agafar avantatge, arribant a més 8 al descans.

A l’inici de la segona part, vam arribar a estar 10 punts per sobre en el marcador, però durant els dos períodes següents els locals amb una defensa dura i nosaltres amb una defensa amb excés de faltes, va resultar en una retallada de la diferència a favor que teníem, situant-nos a tan sols 2 punts per sobre al finalitzar el sisè període. En el setè període vam tornar a ficar-nos les piles en atac i vàrem aconseguir agafar aire a 6 punts per sobre els contrincants. Però, ja a l’últim període i decisiu, les nostres forces van decaure degut a la falta de jugadors i ja no vam ser capaços de generar bones ocasions en atac i aguantar en defensa, que juntament amb el conjunt de faltes senyalades en contra, varen decantar la balança cap a l’equip local al final de partit amb un parcial en contra que ens va adjudicar la derrota.

67 TORRONS VICENÇ FORÇA LLEIDA “B”: Domínguez (9), Solans (4), Capdevila (2), Fernández (13), Montaño (2), García (7), Montoy (26), Jove (-), Lamas (4), Díaz (-)

61 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Tersa (7), Zugasti (17), Morer (7), Peralta (12), Jordan (2), Hu (5), Ibars (5), Suárez (6)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 22-16; 7-21; 13-19; 19-11

CatalanEnglishSpanish